“ KRUIP IN DE HUID VAN JE KLANTEN 
  EN LEER HUN KLEED- EN KOOPGEDRAG KENNEN ” 
Home   |  Vrouw   |  Verkopen & verleiden   |  Verzorgd  

 Kijk voor actuele 
 modetrends op

Verzorgd


De verzorgde klant vindt het nette moment erg belangrijk; een jubileum, diner of huwelijk. Zij is de onberispelijk geklede moeder van de bruid. De vrouw uit de stijlgroep Verzorgd houdt heel erg van setjes en wil alles bij elkaar kopen. Zij heeft wel iets modieus over zich en is een ‘vrouw van de wereld’ die wel van opdoffen houdt. Ook voor het winkelen.

Luxe
Winkels moet dan ook een verwensfeer hebben en een luxe ambiance ademen. Met goede koffie, een zitje of bladentafel. Mooie, ruime paskamers met comfortabele stoelen, waar ze afgeschermd en in alle rust kan passen. Een miniwarenhuis als Maison de Bonneterie speelt heel goed in op de behoeften van deze klant.
 

De verzorgde vrouw houdt van winkels die klasse en kwaliteit uitstralen.

Dienstbaar
Uiteraard wil ze met alles égards behandeld worden. Ze hebben iets meer zelfvertrouwen dan de vrouwen uit de stijlgroep Comfort en houden wel van een zeker statusverschil als het om verkoopsters gaat. Die mogen best jong zijn. Sterker, ze vindt het wel prettig als deze dienstbare jonge meiden voor haar in de weer zijn. Zo lang ze maar op haar wenken bediend te worden. Deze trouwe klant kun je nog meer aan je binnen met extra’s als een persoonlijke klantenkaart, zodat zij zich als klant echt speciaal voelt.

Opvallen
Deze dame is niet bang om op te vallen. Felle kleuren, de bekende felgekleurde chino, ze gaan er grif in in dit segment. Dat aspect kun je benutten voor de presentaties in de winkel en inrichting van de etalage. Vestig de aandacht op luxe artikelen en zorg dat alles perfect is afgestyled met accessoires als schoenen, laarzen, tassen, armbanden, horloges en kettingen.

Lees hier meer over het profiel van de stijlgroep Verzorgd.

Haar stijl is op en top vrouwelijk, met aandacht voor details.

  E-mail deze pagina  |    Print
Naar boven